Girlsnight musthaves

Vandaag een blogpost waar ik zelf heel enthousiast over ben. Het gaat namelijk over de dingen die je nodig hebt voor een geweldige gilsnight! Ik vind het altijd onwijs gezellig om samen met vriendinnen films te kijken, te kletsen en lekker lang op te blijven. En natuurlijk zijn er een paar dingen die dan niet mogen ontbreken. Ik zal ze jullie vertellen.


Love movies
Je kent ze wel, romantische films met onwijs knappe acteurs en een geweldig liefdes verhaal. Er is niets leuker dan gezellig met vriendinnen naar zo'n film te kijken en helemaal weg te zwijmelen. En natuurlijk om niet te vergeten, je weet altijd zeker dat je goed zal dromen!


Tijdschriften
Ik vind het altijd heerlijk om tijdschriften te lezen. Interviews met bekende mensen, leuke weetjes, testjes, recepten, beauty tips, fashion tips enzovoort. En wat is er nou gezelliger dan dat te doen samen met je vriendinnen. Samen discussieerden  over de menig van de celebes, over de nieuwe trends en natuurlijk elkaar onder vragen bij de quiz.

deze onesie is van asos
OnesieEen onesie is een echte must have bij een girlsnight. Allemaal in jullie gekke onesie en iedereen is happy. Een onesie zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je comfortabel kunt bewegen. Ook is een dresscode snel beslist, ONESIE! En natuurlijk het belangrijks iedereen ziet er gelijk leuk uit.


Snacks
Eten maakt iedereen gelijk blij en dat is wat je wilt bij een girlsnight. Spreek met elkaar af dat iedereen iets lekkers maakt en dat mee brengt. Het voordeel hier van is, is dat je veel verschillende dingen hebt en dat niet een iemand alles hoeft te betalen.
En wat is er nou lekkerder dan zelf gemaakte koekjes, wraps, cupcakes en pepernoten.


Beauty stuff
Een heerlijk maskertje terwijl je nagels worden gelakt en je haar wordt gedaan. Super leuk! En het maakt niet uit wat je doet, wordt je behandeld, lakt je iemands nagels of doe je iemands haar het is allemaal leuk om te doen. En daarom is het iets wat je echt niet mag vergeten.


Een kussen gevecht
Het klinkt misschien raar maar het is echt super leuk. Kussens op elkaar gooien maar natuurlijk niet pijnlijk. Gewoon weer even een klein meisje zijn. En daar naast is het echt een kik om met dingen te gooien en te slaan zonder dat het echt pijn doet. Zeg nou zelf dat kan niet vaak maar het is wel onwijs gaaf.

Kaarsen
En als laatst kaarsen. Zorg dat het enige licht komt van kaarsen. Dat zorgt er voor dat het lekker gezellig is door de mooie goud gele gloed die door de kamer hangt. Ik krijg er gelijk een kerst gevoel bij, maar wel positief natuurlijk.

Dit  waren dan alweer mijn must haves voor een girlsnight. Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad en laat me weten wat jou tips zijn!

Reacties

Populaire posts van deze blog

10 favoriete youtubers (Engelstalig)

tips tegen een saaie vakantie

Makkelijke school traktatie