Create it your way tagEen tijdje geleden kwam ik deze tag tegen bij teske. Ik vond het een hele leuke en inspirerende tag. Het zorgt er voor dat je creatiever gaat nadenken. Zoals die titel al zegt. Maar toen ik hem tegen kwam had ik deze blog nog niet, maar nu wel! Dus ik dacht, laat ik de tag nu doen!

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Over deze vraag hoefde ik niet lang na te denken, het eerste wat in me op kwam was ZWITSAL! Ik hou zo van die geur, het doet me gelijk denken aan baby's en vroeger. En wat is er nou beter dan je hele kamer naar die geur te laten ruiken?!Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Dit was een moeilijkere vraag. Er zijn namelijk al zo veel soorten nagellak. In ontelbaar veel kleuren, dat het moeilijk is om een nieuwe te verzinnen. Maar toen dacht ik eens gek en zette mijn fantasie aan en daar was een idee. Iedereen kent wel van die armbanden of ringen die van kleur veranderen bij verschillende lichaamstempraturen? Wat dacht je van nagellak die verandert bij een andere tempratuur?! Hoe super cool is dat. Ik zou het in ieder geval zeker kopen.

Als je een ijs smaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
De laatste tijd ben ik onwijs fan van de combinatie banaan pindakaas. Het is echt goddelijk!
En het lijkt me echt geweldig om daar een ijs smaak mee te hebben.

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Iets waar ik me vaak aan erger is dat ook al zie je een puistje kwa kleur niet mee, dan zie je het soms nog wel kwa bobbel. Dus wat mij onwijs handig lijkst is een crème die er voor zorgt dat een puistje plat is.


Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Voor deze vraag kon ik zo veel antwoorden verzinnen, maar ik heb er een uitgekozen. Hier is mijn idee voor een boek:
In een wereld die heel erg op de onze lijkt is iets raars gebeurt. Om precies 12 uur 's middags stond alles wat leeft opeens in de standbeeld stand. Dat kwam door de magie van 20 heksen. Ze willen de wereld over nemen en een nieuwe wereld beginnen met allemaal heksen en tovenaars. Alle mensen die bevroren zijn worden weg gebracht naar containers, zodat ze vergeten worden. Maar wacht, er is nog iemand die leeft. Het zijn Lizzie en Fred. De vloek heeft geen inpekt gehad op hun, maar hoe kan dat? Lizzie en Fred gaan de strijd aan tegen de heksen om de wereld weer te maken zoals het was. En komen dat achter de geheimen van hun eigen kracht.
(niet stiekem mijn idee gaan stelen hé)

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Ohw, ik ken zo weinig acteurs! Dus ik denk dat ik dan een tekenfilm zou maken, met alle Disney personages. En het zou er dan over gaan dat de personages weer terug moeten naar hun eigen film.

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Ik denk allemaal lifestyle dingen. Maar dan op een gekke en vrolijke manier. En met allerlei dingen die super handig zijn maar waar je nooit aan zou denken.
Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat het niet zo duur is want dat is het vaak in dat soort winkels en dan kan ik het niet kopen :'(


Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Ik zou een robot maken die niet heel groot is zodat je hem altijd bij je kunt hebben. En hij kan alles doen. Zodat als je ergens geen zin in hebt de robot dat voor je doet :).

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Mij lijkt het heel handig om een app te hebben die muziek voor je uit zoekt. Zodat je s' ochtensds invult hoe je je voelt en dat de app dan een bijpassende playlist zoekt. Zodat je zelf geen muziek hoeft te zoeken die op dat moment bij je past.

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Al ik iets zou willen leren zou het zijn om positief de denken. Ik geef het toe ik ben daar zeker niet goed in. Ik zie altijd eerst het negatieve en nooit het positieve, veel dingen gaan slecht en ik wordt soms ook saggerijnig. Het zou onwijs fijn zijn om op school gewoon te leren hou je het positieve van dingen in ziet.


Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Het diertje zou er uit zie zoals dit Moshi Monstertje. Een cupcake op wieltjes! Ik vind het zo schattig. En ik denk dat het cupcake bij mensen thuis zo wonen omdat die dat het gezelligst vind. En als eten krijgt hij stukjes fruit of chocola voor een lekkere vulling.

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Ik hou heel erg van meloen. En er zijn al heel veel vruchten drankjes maar volgens mij nog geen met de smaak meloen dus dat lijkt me wel lekker.

Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Mij lijkt het leuk als er een dagdromende Emoji zou zijn. Ik dat namelijk heel vaak en als ik dan zo'n Emoji stuur betekent het dat ik even niet gestoord wil worden.

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Iets wat me onwijs gaaf lijkt, zou zijn om in een kasteel te wonen. Midden in een mooi sprookjes bos vol leuke lieve dieren. En in het kasteel zijn dan heel veel balzalen en eetzalen met hoge plafons en kroonluchters.

Dit was de tag al weet, ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik hoor ook graag jullie antwoorden.

Reacties

  1. Heel leuke tag! Ik heb 'm zelf ook een tijdje geleden ingevuld, sowieso leuke vragen om te beantwoorden vond ik. Weer 's wat anders.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

10 favoriete youtubers (Engelstalig)

tips tegen een saaie vakantie

Makkelijke school traktatie