Beach essentials

De plek waar ik het liefst ben in de vakantie is toch wel het strand. Zand, zon, zee en drukte. Als ik naar het strand ga ben ik meestal wel zo iemand die lekker in de  zee gaat zwemmen en zandkastelen bouwt. Het is gewoon zo leuk!
Daarnaast zijn er altijd een aantal dingen die ik zoizo mee moet nemen naar het strand.
een zonnebril
Ik hou van zonnebrillen en neem er overal een mee naar toe. Dus natuurlijk ook naar het strand. Het belangrijkste van een zonnebril is natuurlijk dat het je ogen beschermd, maar je kunt er ook stiekem knappe jongens mee bekijken!

Zomerplaylist
Maak een leuke playlist en naam die mee naar het strand. Dit geeft je gelijk een goede vibe en later zullen de liedjes je herinneren aan het strand. Neem daarnaast ook altijd oortjes mee want er is niks vervelender dan een groep mensen die kei hard muziek aan hebben. En jij wilt natuurlijk niet irritant gevonden worden!

Water
Water is in het algemeen natuurlijk heel belangrijk, maar op het strand is er meestal geen kraan om water uit te halen. Dus is het belangrijk dat je altijd water mee neemt. Vooral als het zo heet is. Daarnaast kun je er ook nog ijs in doen zodat je nog een beetje verkoeling hebt.

Strandbal
Het kan zo gebeuren dat je je even verveelt op het strand en dan is het altijd handig om iets mee te nemen om te doen zoals een strand bal. Ga de zee in of blijf lekker op het zand en doe een aantal leuke spelletjes. Het kan kinderachtig klinken maar het is onwijs leuk!

Zonnebrand
Er is een ding wat je niet wilt dat gebeurt en dat is verbranden. Je wilt niet gezien worden met een knal rood hooft of vervellende schouders. Daarom is het heel belangrijk dat je je insmeert. Vooral naar het strand want meestal is daar geen schaduw om onder te schuilen.

Handdoek
Ja, iets wat je niet kunt vergeten is een handdoek. Natuurlijk kun je ook gewoon op het zand gaan zitten maar dat is vaak zo warm. En je zit dan helemaal onder het zand. Neem dus altijd een handdoek mee.

Waaier
Het is misschien iets waarvan je bijna vergeten was dat het bestond, maar het werkt heel fijn voor een beetje verkoeling. Even lekker waaieren en je hebt een lekker koel windje.

Tijdschriften
Lekker liggen zonnen met een tijdschrift of boek. Zo zie je het strand dagje toch echt voor je. Dus zorg er voor dat je dat dan niet vergeet.

Dit waren mijn essentials voor het strand. Ik hoor ook graag wat jij allemaal mee neemt naar het strand!

Reacties

Populaire posts van deze blog

10 favoriete youtubers (Engelstalig)

tips tegen een saaie vakantie

Makkelijke school traktatie