Motivatie Qoute

Iedereen heeft wel iets wat zorgt voor motivatie. Iets wat je door de dag sleept en zorgt dat je gemotiveerd blijft. Ik heb dat ook. Zo heb ik een qoute die me inspireerd om door te gaan en redelijk gelukkig te blijven. Hebben jullie ook zo'n soort qoute of persoon wat jou gemotiveerd laat zijn.

De qoute die mij inspireerd is 'live the life you want to live'. Het is op de een of andere manier zo waar. Leef het leven dat jij wilt leven. Wil je beroemd zijn, slank, knap of rijk. Veel vrienden of veel dieren hebben. Jij hebt het allemaal zelf in de hand. Wanneer jij iets wilt kun je dat ook en moet je er ook voor gaan. Maar van het leven iets wat jij wilt.

Dus wanneer ik ergens geen zin meer in heb maar het eigenlijk wel moet af hebben zeg ik dit tegen me zelf 'live the life you want to live'. Ik wil graag goed zijn op school en aardig zijn voor mensen, dus moet ik dat ook doen.

Dit wil ik ook met jullie mee geven. Leven het leven dat jij wilt leven. En maak van je leven iets mooies zodat jij er blij van wordt

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

10 favoriete youtubers (Engelstalig)

tips tegen een saaie vakantie

Makkelijke school traktatie