De perfecte date


Voor iedereen kan deze perfecte date natuurlijk verschillen. Een andere locatie of andere bezigheid. De een gaat liever uit eten, de ander gaat voor de classic film. Om erachter te komen wat voor jou het beste werkt en waar jij je het fijnst bij voelt moet je ervaring op doen. Puur door op dates te gaan. En ja, ze kunnen slecht aflopen, of dat je het gewoon niet weet. Maar door het een paar keer te doen weet je waar je bij jezelf op moet letten en zo leer je ook wat je zoekt in een partner.
Ik zou het persoonlijk niet het meest aanraden om uiteten te gaan. Persoonlijk vind ik eten soms wat ongemakkelijk. Je let op hoe iemand eet en hoe je zelf eet. Deze barrière kun je makkelijk ontwijken door niet uit eten te gaan, maar bijvoorbeeld alleen wat te drinken. De pressure van eten is dat veel minder aanwezig.
Voor een eerste date is de bioscoop misschien ook niet de beste optie, je kunt weinig praten en leert elkaar niet echt beter kennen. Wel kan het leuk zijn in combinatie met bijvoorbeeld een koffietje drinken. Dat kun je ook na de film doen, dan heb je altijd een onderwerp om over te praten.
Wat ook erg leuk kan zijn is bijvoorbeeld om te gaan wandelen, s’ochtend vroeg door een bos of juist door een stad. Je ziet dingen om je heen en hebt zo altijd gespreksonderwerp. Want uiteindelijk is een goed lopend gesprek toch wel een van de belangrijkste dingen voor een geslaagde date.
Tijdens een gesprek leer je iemand kennen. Wanneer jij opzoek ben naar goed relatie materiaal is het wel handig als je wat van iemand weet. Daarbij is het voor een echt verliefd gevoel toch ook belangrijk om meer dan alleen iemands uiterlijk leuk te vinden.
Zorg daarom dus altijd voor een goed gesprek, stel vragen en toon zo interesse. Maar zorg ook dat je zelf aan het woord komt en laat zien wie je bent. Naast dat jij de ander wilt leren kennen wil je natuurlijk ook al je beste kanten aan de ander laten zien.


Reacties

Populaire posts van deze blog

10 favoriete youtubers (Engelstalig)

tips tegen een saaie vakantie

Makkelijke school traktatie