Hem wil ik niet missen

Je komt mensen in je leven tegen die iets met je doen. Die je voor altijd veranderen. Zo zijn er vriendinnen van mij die mij bewuster hebben gemaakt van de dingen die ik doe, die ik goed doe of juist niet. Daar ben ik ze voor altijd dankbaar voor.
Een paar maanden geleden heb ik iemand leren kennen die me nog steeds iedere dag bezig houd. Dit persoon heeft me voor het eerst geliefd laten voelen, hij vond me knap en een mooi persoon. Dit had nog nooit iemand tegen me gezegd. Alleen wist ik dat het niet voor altijd zou zijn. Hij had dit gevoel sterker voor iemand anders dan voor mij.
Ook al wil ik zo graag over hem heen komen gaat het niet zo snel als ik zou willen. Hij heeft zo veel fout gedaan en misschien wel meer fout dan goed. Hij is vreemd gegaan via mij, hij liegt, negeert mensen als het hem even niet mee zit en uiteindelijk denkt hij alleen maar aan zich zelf. 
Alleen blijft hij altijd de eerste en momenteel de enige. Het gevoel dat hij me gaf mis ik ieder moment en ik weet echt niet hoe ik over dit gemis heen kan komen.
Natuurlijk geloof ik er in dat er andere wel goede jongens op deze wereld zijn die me het zelfde gevoel kunnen geven maar dan niet gedeeld. Alleen heb ik hun nog niet gevonden. Misschien wil ik ze ook wel niet vinden, single zijn is best fijn. Al mis ik steeds het gevoel dat er iemand is waar je naar toe kan gaan, iemand die je support, die zegt dat hij van je houd, iemand die je een knuffel kan geven en het je het beste gevoel ooit geeft.
Misschien moet ik aan mijn vriendinnen genoeg nemen, ze betekenen heel veel voor me.
Toch mis ik hem, maar missen wil ik hem niet.

Reacties

Populaire posts van deze blog

10 favoriete youtubers (Engelstalig)

tips tegen een saaie vakantie

Makkelijke school traktatie