5 slechtste producten

Vandaag een artikel waar ik zelf erg excited voor ben. Het gaat namelijk over mijn 5 slechtste producten. Dus producten die ik heb getest maar uiteindelijk bleek dat ze heel slecht waren. Ik koop niet snel producten waarvan ik nog geen review heb gelezen (en waarvan ik dus weet of dat ze goed of slecht zijn), maar soms gebeurt het toch dat ik producten koop die niet in mijn smaak vallen. Ben je benieuwt naar welke artikelen dat zijn, lees dan snel verder.

Als eerst deze deodorant van 8x4 in de geur beauty. En vriendin van mij was er ontzettend enthousiast over dus ik dacht laat ik hem ook eens kopen. Maar echt waar de geur is VERSCHIKKELIJK! Het lijkt wel als of je bij de tandarts bent. En wie wilt er nou naar tandarts ruiken. Er is een voordeel, namelijk dat je niet naar zweet ruikt, maar deze geur is bijna nog erger!

Over deze cleansing gel van Essence heb ik een keer een review geschreven (klik hier om hem te lezen). Ik dat artikel was ik er erg enthousiast over, maar na een paar keer gebruiken werden mijn puistjes veel erger! Ik stopte gelijk met het gebruiken van de gel. Er staat ook dat hij diep reinigt en dat is niet altijd goed.

Ook deze oogmake-up remover van de Etos werkt niet fijn. Hij verwijdert make-up ontzettend slecht en als je de volgende ochtend wakker wordt zitten er allemaal zwarte kringen onder je ogen, het lijkt wel als op je je make-up er niet af hebt gehaald. Ik gebruik nu een andere remover en er waren gelijk geen make-up kringen meer onder mijn ogen!

Daarnaast is dit kohl pencil van de Hema ook niet fijn. Ik kocht hem voor een lijntje in mijn waterlijn, maar je zag helemaal niks! Op mijn hand kon ik wel gewoon een lijntje zetten alleen voelde het potlood wel erg hard aan. Als ik een lijntje bij mijn wimper wilde zetten ging dat wel maar na een paar uur zat het allemaal onder je ogen!

Als laatste heb ik deze Matte lipstick van Mua in de kleur peachy keen. Je kunt deze lipstick bijna niet aanbrengen doordat hij heel erg droog is. En als hij dat na veel werk eindelijk een beetje op zit voelt het heel droog aan op je lippen. Ook ziet het er heel erg lelijk uit doordat het totaal niet egaal aanbrengt en het lijkt alsof je heel veel schilfertjes hebt.

Nou dit waren mijn 5 slechtste producten, ik hoop dat ik jullie advies heb gegeven met welke producten je niet moet kopen. Ik hoor ook graag welke producten jullie niet fijn vinden zodat ik die producten niet ga kopen.

Reacties

  1. Aloha! De matt beauty van niveau zou ik laten staan, het geeft je extreem donkere vlekken in je gezicht en het in niet natuurlijk! Ik ben net een nieuwe blogger en ik was even aan het snuffelen op andere blogs, vandaar dat ik op je artikel reageer van een half jaar terug, maar ik hoop dat je er wat aan hebt! Liefs Nikki ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

10 favoriete youtubers (Engelstalig)

tips tegen een saaie vakantie

Makkelijke school traktatie